Verblijf

De prijs is inclusief de lessen en het eten en drinken (koffie water en thee). Overnachtingen als je kampeert zijn ook inbegrepen. Voor een eigen kamer betaal je wat extra. Het preciese  bedrag vind je hier in het overzicht van alle beschikbare kamers. Badlinnen neem je zelf mee. Dekens en beddegoed zijn aanweizig. In het gebouw mag niet gerookt worden. Dus alle kamers zijn rookvrij.

Maaltijden
We doen lokaal aankopen en gaan genieten van het Friese platteland. We gaan lekker eten dus. ’s Avonds is er een goede warme maaltijd met veelal een vegetarische inslag. Maar er is ook een grote bbq, waar we zeker gebruik van zullen maken. Mensen die een speciaal dieet volgen, kunnen dit van te voren aangeven. Wij zullen hier zo goed mogelijk rekening mee houden. Voor het ontbijt en middageten is er brood. Ook zijn muesli en cornflakes voorradig .

Tussendoor kun je altijd water pakken. Ook koffie en thee kun je altijd maken of staat voor je klaar. Wijn, bier, andere dranken kun jezelf meenemen. Wij zorgen ook dat er een voorraad tegen kostprijs op het terrein beschikbaar is. Onder de 18? Geen alcohol…


Vele handen…

…maken licht werk. Aan het begin van de vakantie zullen we een indeling maken voor mensen die willen helpen bij het ontbijt, het middageten en het avondeten. Je kan van te voren je voorkeur opgeven.

Huisregels
We zijn met een grote groep mensen en vragen iedereen om rekening te houden met elkaar en de omgeving.

  • Tussen 22.00 uur en 09.00 uur wordt er geen luide muziek meer gemaakt.
  • Kampvuur mag altijd gestookt worden. De plek is al aangelegd, er mag daarom alleen op deze plaats vuur gemaakt worden.
  • Verder houden we samen buiten de boel netjes en tonen we respect voor de natuur.
  • Het meebrengen van een hond is na overleg toegestaan.
  • In overleg is er veel mogelijk.