Verblijf

We verblijven op Caste Aill., Hier kan je ook je eigen kamer reserven. Een verblijf in een Camper of op de nabijgelegen camping is ook mogelijk.

De prijs is inclusief de lessen en het eten en drinken (koffie water en thee).
Voor de kamer staan hier de mogelijkheden en kosten op een rijtje.
Badlinnen neem je zelf mee. Dekens en beddegoed zijn aanwezig. In het gebouw mag niet gerookt worden. Dus alle kamers zijn rookvrij.
De lokale camping, op ongeveer 1 km lopen van het kasteel, is ook een goede optie.

Maaltijden
We doen lokaal aankopen en gaan genieten van het Franse platteland. ’s Avonds is er een goede warme maaltijd met veelal een vegetarische inslag. Maar er is ook een grote bbq, waar we zeker gebruik van zullen maken. Mensen die een speciaal dieet volgen, kunnen dit van te voren aangeven. Wij zullen hier zo goed mogelijk rekening mee houden. Voor het ontbijt en middageten is er brood. Ook zijn muesli en cornflakes voorradig .

Tussendoor kun je altijd water pakken. Ook koffie en thee kun je altijd maken of staat voor je klaar. Wijn, bier, andere dranken kun jezelf meenemen. Wij zorgen ook dat er een voorraad tegen kostprijs op het terrein beschikbaar is. Onder de 18? Geen alcohol…


Vele handen…

…maken licht werk. Aan het begin van de vakantie zullen we een indeling maken voor mensen die willen helpen bij het ontbijt, het middageten en het avondeten. Je kan van te voren je voorkeur opgeven.

Huisregels
We zijn met een grote groep mensen en vragen iedereen om rekening te houden met elkaar en de omgeving.

  • Tussen 22.00 uur en 09.00 uur wordt er geen luide muziek meer gemaakt.
  • Kampvuur mag altijd gestookt worden. De plek is al aangelegd, er mag daarom alleen op deze plaats vuur gemaakt worden.
  • Verder houden we samen buiten de boel netjes en tonen we respect voor de natuur.
  • Het meebrengen van een hond is na overleg toegestaan.
  • In overleg is er veel mogelijk.