De plaats & reis

Chateau de la Noue le Coq ligt 70 km over de Belgisch grens in het noorden van Frankrijk. Het kasteel ligt op een bebost domein van 35 hectare in het immense woud van de Argonne (het mooiste natuurgebied in het noorden van Frankrijk).

Auto
De reis per auto duurt vanaf Utrecht via de snelweg ongeveer 4,5 uur. Er zijn geen tolkosten. Als je je inschrijft, krijg je een zeer gedetailleerde routebeschrijving en reisadvies.

Carpoolen
Als je je aanmeldt, kun je op het inschrijfformulier aangeven of je plaats hebt in je auto voor een medecursist, of dat je juist op zoek bent naar een lift. Op het besloten deel van deze website kun je vervolgens contact opnemen met je medecursisten.

Trein
Er is een treinstation in Sedan waar wij je kunnen afhalen. De verbinding is niet ideaal dus wij proberen iedereen via carpoolen een plek te geven.
Wil je toch met de trein. plan je reis via de site van de NS voor internationale reizen. Voor het telefonisch boeken van treintickets kun je terecht bij NS International Service Center. Telefoonnummer: 030 – 2300 023 Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vroeg boeken houdt de kosten laag.
Positieve ervaringen horen wij ook over www.treinreiswinkel.nl. Gewoon opbellen en zij regelen alles voor je en kijken uit naar de laagste prijs..