De docenten van gitaar, basgitaar en djembé

Wij hebben allemaal een conservatoriumdiploma en jarenlange ervaring in het lesgeven.

Jelle Willems ontwikkelde zich van heavy metal in zijn tiener jaren via jazz tot all-round popgitarist. Hij behaalde bachelor- als masterdiploma aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien speelde hij op verschillende podia met verschillende bands, waaronder het North Sea Jazz Festival en het Bimhuis. Hij speelt in wisselende samenstellingen veel popmuziek met de nadruk op improvisatie. Daarnaast geeft Jelle les op twee muziekscholen: Niew-Vennep en Woerden.

Iris Sigtermans is basgitariste lichte muziek.
Zij speelt in meerdere bands met zeer uiteenlopende stijlen van pop, jazz tot Zuid-Amerikaans.
Als veelgevraagd bassiste tourt zij over de hele wereld. Daarnaast is zij ook als basdocente verbonden aan de Utrechtse Gitaarschool en de muziekschool van Hoofddorp, Pier-K.

Coen Beijer is klassiek gitarist. Hij volgde masterclasses van onder anderen David Russel, Hubert Käppel, Pavel Steidl en Roberto Aussel. Hij was voorzitter van de werkgroep Utrecht van de European Guitar Teachers Association. Voor de EGTA was hij een van de organisatoren van het EGTA soloconcours voor amateurgitaristen en co-auteur van het landelijke leerplan voor de gitaar. Hij is tevens als gitaardocent bij gitaarlesbussum.nl, de Muziekschool Barneveld en Kunstencentrum het Klooster te Woerden. Voor de Concertzender maakte hij het radioprogramma Guitarista.

Sebastiaan de Vries is percussionist gespecialiseerd in West-Afrikaanse percussie, djembé en dunduns. In Rotterdam heeft hij zijn eigen percussieschool. Tot 2017 gaf 15 jaar les bij de Kom in Nieuwegein. Daarnaast heeft Sebastiaan veel ervaring met muzikale begeleiding van Afrikaanse dans op dit moment met Serge Badoué in Schiedam. Verder geeft Sebastiaan vaak djembé-workshops voor particulieren en bedrijven. Voor meer informatie kijk op www.afrikapercussie.nl.