Verblijf

De prijs is inclusief een kamer in een van de twee bijgebouwen. Ook mag je kamperen. Daarvoor zijn er wat mooie plekjes te vinden, hoewel (of juist omdat) het terrein niet als kampeerplek is ingericht. Het kasteel heeft mooiere kamers die je tegen meerprijs van €15,– euro per persoon per nacht kan reserveren.

Op de meeste kamers is plaats voor meer dan 2 personen. Een kamer voor jezelf alleen reserveren kost €35,–
Handdoeken en beddengoed neem je zelf mee. Dekens zijn er voldoende.
In het gebouw mag niet gerookt worden. Dus alle kamers zijn rookvrij. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare kamers.

Maaltijden
We doen lokaal aankopen en gaan genieten van het Franse platteland. We gaan lekker eten dus. ’s Avonds is er een goede warme maaltijd met veelal een vegetarische inslag. Maar er is ook een grote bbq, waar we zeker gebruik van zullen maken. Mensen die een speciaal dieet volgen, kunnen dit van te voren aangeven. Wij zullen hier zo goed mogelijk rekening mee houden.

Voor het ontbijt en middageten is er stokbrood van de lokale bakker met goede frans Kaas. Ook zijn muesli en cornflakes voorradig .

Tussendoor kun je altijd water pakken. Drink hier niet uit de kraan, het water komt uit een lokale bron.  Ook koffie en thee kun je altijd maken of staat voor je klaar.
Wijn, bier, andere dranken kun jezelf meenemen. Wij zorgen ook dat er een voorraad tegen kostprijs op het terrein beschikbaar is. Onder de 18? Geen alcohol…


Vele handen…

…maken licht werk. Aan het begin van de vakantie zullen we een indeling maken voor mensen die willen helpen bij het ontbijt, het middageten en het avondeten.

Huisregels
We zijn met een grote groep mensen en vragen iedereen om rekening te houden met elkaar en de omgeving.

  • Tussen 22.00 uur en  07.00 uur wordt er geen luide muziek meer gemaakt.
  • Kampvuur mag altijd gestookt worden. De plek is al aangelegd, er mag daarom alleen op deze plaats vuur gemaakt worden.
  • Verder houden we samen buiten de boel netjes en tonen we respect voor de natuur.
  • Het meebrengen van een hond is na overleg toegestaan.
  • In overleg is er veel mogelijk.